Κυριακή 22 Μαΐου 2022
x

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ Μ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ Ο Δ. ΣΙΟΥΦΑΣ

«Ουδέποτε συναντήθηκα μαζί του», ξεκαθαρίζει σε δήλωσή του με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews» σχετικά με το ημερολόγιο του Μ. Χριστοφοράκου, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρη

«Ουδέποτε συναντήθηκα μαζί του», ξεκαθαρίζει σε δήλωσή του με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews» σχετικά με το ημερολόγιο του Μ. Χριστοφοράκου, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας.

«Δεν ξέρω τι σημειωνόταν και τι δεν σημειωνόταν στο ημερολόγιο Χριστοφοράκου. Εκείνο που ξέρω -και το τονίζω ρητά και κατηγορηματικά- είναι ότι ουδέποτε συμμετείχα και ουδέποτε προσκλήθηκα σε δείπνο που προγραμμάτιζε. Ουδέποτε συναντήθηκα μαζί του», ξεκαθαρίζει ο κ. Σιούφας.

«Κάθε άλλη αναφορά είναι τόσο ανυπόστατη, ώστε να είναι ανάξια ακόμη και διάψευσης», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο κ. Σιούφας.

Την κατηγορηματική δήλωση και των κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου, Λευτέρη Ζαγορίτη και Χάρη Παμπούκη ότι δεν είχαν ουδεμία επαφή με τον κ. Μ. Χριστοφοράκο, τον οποίο μάλιστα ούτε καν γνωρίζουν προσωπικά όπως είπαν, προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι τα ονόματα των τριών πολιτικών στελεχών υπήρχαν στο ημερολόγιο του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens, παραπέμποντας σε τηλεφωνικές επικοινωνίες ή σε ραντεβού.A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ