Κυριακή 20 Ιουνίου 2021
x

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δημοσιεύματα αναφέρουν συμφωνία συγχώνευσης του Ηρακλή με άλλη ΠΑΕ για την άνοδο του ποδοσφαιρικού Γηραιού στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για συμφωνίες με άλλες ομάδες προχώρησε ο Γυμναστικός Σύλλογοες Ηρακλής.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αναφέρουν συμφωνία συγχώνευσης του Ηρακλή με άλλη ΠΑΕ για την άνοδο του ποδοσφαιρικού Γηραιού στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση:

«Παρά την πρόσφατη ανακοίνωση του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ όπου ανέφερε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με κανένα άλλο αθλητικό σύλλογο, επαναλαμβάνονται δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ακόμα και όρους συμφωνίας με άλλες ομάδες. Αυτή τη φορά γίνεται συγκεκριμένη αναφορά για άλλη μια ποδοσφαιρική ομάδα, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η παροχή τέτοιων πληροφοριών δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τον σκοπό που δημοσιεύονται και μόνο λανθασμένες εντυπώσεις δημιουργούν για τον Ηρακλή και το μέλλον του, αλλά και για τις άλλες ομάδες.

Για τελευταία φορά ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ επαναλαμβάνει πως, όταν θα υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη για το μέλλον του ποδοσφαίρου στον σύλλογο μας ,ο φίλαθλος κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα ενημερωθεί με σχετική ανακοίνωση από το ΔΣ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μέσω της γενικής συνέλευσης.

Την επόμενη φορά θα αναλάβει δράση το νομικό επιτελείο του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, όμως επιτρέψτε μας να ορίζουμε εμείς το μέλλον μας και όχι εσείς μέσα από κακόβουλα και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ