Skip to main content

Διαψεύδει ο Ηρακλής τα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ διαβεβαίωσε τον κόσμο του «Γηραιού» πως «μελετά και ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα».

Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που θέλουν τους επικεφαλής του Ηρακλή να εξετάζουν την αγορά ΑΦΜ και συγκεκριμένα του ΝΠΣ Βόλου ώστε η ομάδα να παίξει τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League προχώρησε επίσημα η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο «Γηραιός» ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε υπήρξαν συνομιλίες ανάμεσα στον Τομ Παπαδόπουλο και τους ιθύνοντες των Θεσσαλών διαβεβαιώνοντας τον κόσμο του συλλόγου πως «μελετά και ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην εξαγορά του Α.Φ.Μ. του Ν.Π.Σ. Βόλος, θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδος ότι ουδέποτε υπήρξε συνεννόηση, συζήτηση ή και προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο που αναφέρεται σε συνομιλίες ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ (Αθανασίου) Παπαδόπουλου και της πλευράς του Ν.Π.Σ. Βόλος στο παρελθόν.

Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση συνεχίζει να μελετά και να ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα και διαβεβαιώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι μέριμνά της είναι να ενημερώσει ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα οποιασδήποτε κατάστασης που θα προκύψει στο μέλλον».