Skip to main content

Διαψεύδει πρόταση οικονομικής αποζημίωσης ο δικηγόρος της 33χρονης

Ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος της 33χρονης διέψευσε τις δηλώσεις του συναδέλφου του περί πρότασης οικονομικής αποζημίωσης της οικογένειας της 10χρονης

Πυρά κατά του Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε κατά την άφιξή του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος της 33χρονης η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης έξω από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε: Αρπαγή 10χρονης - Εξωδικαστικό συμβιβασμό πρότεινε η πλευρά της 33χρονης

Ο κ. Νουλέζας διέψευσε τις δηλώσεις του συναδέλφου του περί πρότασης οικονομικής αποζημίωσης της οικογένειας της 10χρονης από την πλευρά της κατηγορούμενης ενώ παράλληλα χαρακτήρισε άδικα τα σχόλια του Κούγια, κατηγορώντας τον ότι «στον βωμό της δημοσιότητας, θίγει έναν συνάδελφο».

Δείτε ακόμη: Κούγιας-Αρπαγή 10χρονης: Προσβολή η πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό

«Ήρθαμε να απολογηθούμε στην πρώτη τακτική ανακρίτρια, να πούμε την αλήθεια χ να αποδείξουμε, μάλιστα αυτό αποδεικνύεται από έγγραφα ότι δεν έγινε καμία ασελγής πράξη, δεν υπάρχει καμία σωματική κάκωση και καμία πρόθεση να βλάψουμε την γενετήσια ελευθερία της ανήλικης. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ, θα αναφερθώ όμως στον συνάδελφο μου τον κ. Αλέξη Κούγια. Οι δικηγόροι δεν δημοσιοποιούν περιεχόμενο ιδιωτικής συνομιλίας, αυτό είναι τουλάχιστον άστοχο, αντιδεοντολογικό και ανήθικο», είπε.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι δήθεν έγινε οικονομική πρόταση για οικονομική αποζημίωση της οικογένειας της ανήλικης. Το μόνο που έγινε είναι ότι υπήρξε μια τηλεφωνική επικοινωνία με την οποία ήθελα να διαμαρτυρηθώ για τις επιθέσεις που δεχόμουν και τους δυσμενείς σχολιασμούς σε δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού», πρόσθεσε.

«Με εκείνη την αφορμή ειπώθηκε ενδεχομένως ότι την προηγούμενη Κυριακή θα υπήρχε συνάντηση. Απέστειλα γραπτό μήνυμα και του είπα ότι αυτό ακυρώνεται λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και εγώ ο ίδιος ματαίωσα αυτή τη συνάντηση», είπε ο κ. Νουλέζας και πρόσθεσε πως «η απάντηση, το μήνυμα του κ. Κούγια, ότι ήταν ενδεχομένως ανέφικτη η οποιαδήποτε επίτευξη εξωδικαστικής συμφωνίας που δεν ήμουν κομιστής ως εξουσιοδοτημένος τέτοιας πρότασης, έγινε για τα προσχήματα αφού πρώτα βγήκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επικαλούμενος ότι δήθεν προτείναμε οικονομική αποζημίωση».

«Είναι πάρα πολύ άδικο στον βωμό της δημοσιότητας που αναζητά απεγνωσμένα να θίγει κατά αυτόν τον τρόπο έναν συνάδελφο», κατέληξε.

Διαβάστε: Αρπαγή ανήλικης - Από την πίσω πλευρά στα δικαστήρια η 33χρονη