Skip to main content

Διαψεύδει τα σενάρια ο Χάτσερ: Συνεχίζω να παίζω στον ΠΑΟΚ

«Για την Ευρώπη στόχος μας είναι να προκριθούμε από τον όμιλο, θέλω να παίξω σε έναν τελικό κυπέλλου», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου».

Για τα στοιχεία που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Γουίλ Χάτσερ διαψεύδοντας τα σενάρια απομάκρυνσης του από την Πυλαία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου»:

Για το πώς κατάφεραν να μείνουν συγκεντρωμένοι παρά το προβλήματα: «Είμαστε επαγγελματίες, είμαι επαγγελματίας εδώ και 13 χρόνια. Για μένα ήταν εύκολο να παραμείνω συγκεντρωμένος, ολόκληρη η ομάδα κατάλαβε τη δουλεία που έπρεπε να κάνει αυτό είπαμε και στα αποδυτήρια και αυτό ακριβώς καταφέραμε».

Για το κλειδί της νίκης: «Τα ριμπάουντ. Δεν δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Απλωθήκαμε στο γήπεδο ελέγξαμε το ρυθμό και η άμυνα μας ήταν καθοριστική».

Για τα σενάρια για πιθανή μετεγγραφή του: «Αυτή τη στιγμή παίζω στον ΠΑΟΚ, δεν έχω μιλήσει με τον μάνατζερ μου, εγώ δεν έχω κάτι στα χέρια μου, αυτή τη στιγμή συνεχίζω να παίζω στον ΠΑΟΚ και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τους στόχους για Ευρώπη και κύπελλο: «Για την Ευρώπη στόχος μας είναι να προκριθούμε από τον όμιλο και πρέπει να μείνουμε αήττητοι στην έδρα μας. Από εκεί και πέρα έχουμε τον ημιτελικό κυπέλλου, είναι μια τεράστια πρόκληση ειδικά για εμένα που έχασα την ευκαιρία την προηγούμενη φορά, θέλω να παίξω σε έναν τελικό. Δεν θα είναι εύκολο στην έδρα της Κύμης αλλά θέλουμε πολύ να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό».