Skip to main content

Διαψεύδει το Λιμενικό ότι υπάλληλοι έκαναν χειρονομίες σε αστυνομικούς

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ υποστήριξε ότι υπάλληλοι του Λιμενικού προχώρησαν σε χειρονομίες κατά αστυνομικών όταν έφευγαν από το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκου ότι υπάλληλοι του Λιμενικού προέβησαν σε χειρονομίες κατά αστυνομικών την ώρα που αυτοί έφευγαν από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, διαψεύδει το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διαψεύδεται κατηγορηματικά σημερινή καταγγελία Προέδρου συνδικαλιστικού οργάνου Σώματος Ασφαλείας, σύμφωνα με την οποία κατά την σημερινή αναχώρηση στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. από το λιμάνι της Μυτιλήνης, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής προέβησαν σε χειρονομίες εις βάρος τους.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7, ο κ. Γερακαράκος προχώρησε στη σχετικά καταγγελία, λέγοντας μάλιστα ότι θα καταθέσει και αναφορά στην εισαγγελία.

«Θα πρέπει να ελεγχθούν πολλά πράγματα εδώ…», δήλωσε ο κ. Γερακαράκος, υποστηρίζοντας ότι την ώρα που αστυνομικοί έφευγαν από το λιμάνι της Μυτιλήνης, λιμενικοί έκαναν χειρονομίες. «Ας γίνει η έρευνα να δούμε για ποιο λόγο τις έκαναν…»

Ο κ. Γερακαράκος δήλωσε επίσης για τα χθεσινά επεισόδια, ότι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ενώθηκαν με ακροαριστερούς σε κοινό μέτωπο και χτυπούσαν αστυνομικούς.

Φωτογραφία αρχείου