Skip to main content

Διαψεύδουν οι γονείς τα περί σεξουαλικής κακοποίησης του βρέφους

Η μητέρα και ο πατέρας του νεκρού 11 μηνών βρέφους υποστηρίζουν πως το παιδάκι λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Εξελίξεις στην υπόθεση του νεκρού 11 μηνών βρέφους που διακομίστηκε την Κυριακή το πρωί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», καθώς οι γονείς του κατέθεσαν στην Αστυνομία.

Πιο αναλυτικά, η μητέρα και ο πατέρας αρνούνται ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί και ισχυρίζονται ότι το προηγούμενο διάστημα το βρέφος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Όπως μεταδίδει το «Newsbeast», με αυτό τον τρόπο οι γονείς εξηγούν τα σημάδια κακοποίησης που βρέθηκαν από την εξέταση του ιατροδικαστή.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του βρέφους, υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο διαμέρισμα, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, στην περιοχή του Ζωγράφου. Παράλληλα, προσήχθη και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Στην Αστυνομία αναμένουν τις ιστολογικές εξετάσεις του 11 μηνών βρέφους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη, ο οποίος διενήργησε τη νεκροτομή, το μωρό από τη Συρία έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης και παραφύση, κάτι που είχε διαπιστωθεί από χτες και μακροσκοπικά. Σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου, όπως είπε ο ιατροδικαστής, δεν διευκρινίστηκαν και αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις.

Μετά τα νέα δεδομένα κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του 11μηνου βρέφους και ο εξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι όταν συνέβη ο τραγικός θάνατος του κοριτσιού.