Skip to main content

Διαρροή Καραμανλή: Προσωπικές οι απόψεις Αντώναρου

Πηγές από το στενό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν ότι οι δηλώσεις Αντώναρου απηχούν «μόνο τη δική του οπτική στα πράγματα».

Αποστάσεις παίρνει από τις δηλώσεις του Ευάγγελου Αντώναρου ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πηγές του στενού περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού τις οποίες επικαλείται η Καθημερινή. 

Από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού διαμηνύεται σαφώς πως οι απόψεις του κ. Αντώναρου «είναι προσωπικές» και απηχούν «μόνο τη δική του οπτική στα πράγματα».

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει με κάθε ευκαιρία, πως οι τόνοι πρέπει να κρατούνται χαμηλά, καθώς το αντίθετο δεν προσφέρει τις σωστές υπηρεσίες και θεωρεί λάθος να αμφισβητείται η ενότητα της παράταξης ιδιαίτερα σε ταραγμένες πολιτικά χρονικές συγκυρίες όπως η παρούσα

Την ίδια ώρα ο επί σειρά ετών κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή και στενός συνεργάτης του για σχεδόν εννέα έτη, Θόδωρος Ρουσόπουλος, πήρε θέση λέγοντας πως «όταν ο Κώστας Καραμανλής θέλει να πει κάτι το λέει από μονός του ή έχει συνεργάτες που παίρνουν εντολή να τον εκφράσουν» υπερασπιζόμενος «την ενότητα της παράταξης».