Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διάσημοι σχεδιαστές σε workshop για το Μουσείο Παπουτσιών

Η συμμετοχή στα workshop είναι δωρεάν, αλλά λόγω περιορισμένων θέσεων απαιτείται προκράτηση θέσης. Ποια διάσημοι θα βρίσκονται στα εργαστήρια.

Με cocktail party με θέμα: «Put on your best shoes and come» θα κορυφωθούν οι εργασίες της pre-opening έκθεση που λειτουργεί στο Περίπτερο Β15 (cheap-art), της ΔΕΘ, στο πλαίσιο του project που έχει αναλάβει ομάδα εθελοντών με στόχο να δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη το πρώτο Μουσείο Υποδημάτων στην Ελλάδα. (Περισσότερα εδώ)

Με την παρουσία τους θα τιμήσουν την έκθεση οι διεθνούς φήμης σχεδιαστές παπουτσιών: Kobi Levi, (Lady Gaga shoe designer), Rene Van Den Berg (exclusive shoe designer), αλλά και η γνώστη συλλέκτρια υποδημάτων και shoe museum curator, Liza Snook.

Οι καλεσμένοι, εκτός από την συμμετοχή τους στο κοκτέιλ πάρτι, θα πραγματοποιήσουν και από ένα workshop προκειμένου να παρουσιάσουν την δουλειά τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου, στις 21:00, στο Περίπτερο Β15, της ΔΕΘ. Η συμμετοχή στα workshop είναι δωρεάν, αλλά λόγω περιορισμένων θέσεων απαιτείται προκράτηση θέσης.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση είναι επισκέψιμη από έως 5 Ιουνίου 2018 (ώρες λειτουργίας καθημερινά εκτός Κυριακής 17:00-22:00, Τετάρτη & Σάββατο 11:00-14:00).


Πρόγραμμα Workshop:

Lisa Snook: Τετάρτη 30/5, Ωρα: 11:00πμ
Rene Van Den Berg: Πέμπτη 31/05, Ώρα: 10:30
Kobi Levi: Πέμπτη 31/5, Ώρα: 12:30