Skip to main content

Διασυρμός για τον Ηρακλή στο κύπελλο με 6-1 από τον Ατρόμητο! (video)

Οι Περιστεριώτες ήταν καταιγιστικοί και με τον Κωτσόπουλο να πετυχαίνει χατ τρικ έφυγαν θριαμβευτές από το Καυτανζόγλειο ταπεινώνοντας τον «Γηραιό».

Βαριά ήττα με 1-6 γνώρισε ο Ηρακλής από τον Ατρόμητο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο κατά την 2η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Περιστεριώτες ήταν καταιγιστικοί και με τον Κώστα Κωτσόπουλο να πετυχαίνει χατ τρικ έφυγαν θριαμβευτές από τη Θεσσαλονίκη ταπεινώνοντας τον «Γηραιό».

Σκόρερ για το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι ήταν οι Κωτσόπουλος (10', 47', 90'), Κουλούρης (59'), Ενσικουλού (65') και Μανούσος (73') ενώ το γκολ της τιμής για τους «κυανόλευκους» πέτυχε ο Χασομέρης (85').

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (65’ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51’ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62’ Χασομέρης).

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς (72’ Στρούγγης), Βασιλακάκης (24’ Ενσικουλού), Ουμπίδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (65’ Μανούσος).

Η βαθμολογία:

1) Ατρόμητος 3 (7-3)

2) ΠΑΣ Γιάννινα 3 (2-1)

3) Ηρακλής (4-6)

4) Θύελλα Καμαρίου 0 (0-3)

*Σημειώνεται πως αύριο στις 19:30 ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Θύελλα Καμαρίου στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων (4-6/12), ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ενώ η Θύελλα θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο στο ΔΑΚ Νάξου.