Skip to main content

Διασκέδαση και εκπλήξεις αύριο από το ΣΚΡΑΤΣ στη Θεσσαλονίκη

Έρχεται την Παρασκευή το ΣΚΡΑΤΣ Pop Up Store στην πλατεία Αριστοτέλους και ΣΚΡΑΤΣ night στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Βογατσικού 14

Ραντεβού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με διασκέδαση και εκπλήξεις, δίνει την Παρασκευή 6 Μαΐου το ΣΚΡΑΤΣ. Η ημέρα θα αρχίσει με παιχνίδι στο Pop up Store του ΣΚΡΑΤΣ, στην πλατεία Αριστοτέλους, και θα κλείσει με μια ξεχωριστή ΣΚΡΑΤΣ night στο κατάστημα ΟΠΑΠ, στην οδό Βογατσικού 14.

Ταξίδι στο μαγικό κόσμο του ΣΚΡΑΤΣ

Από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το εντυπωσιακό ΣΚΡΑΤΣ Pop Up Store θα περιμένει τους επισκέπτες στην πλατεία Αριστοτέλους, για να τους ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο του παιχνιδιού. Θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό quiz ώστε, μέσα από απλές ερωτήσεις, να ανακαλύψουν ποιο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ ταιριάζει στην προσωπικότητα τους. Επιπλέον, θα βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο τα διάσημα σύμβολα του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Ραντεβού στις 19:00 στο κατάστημα ΟΠΑΠ της οδού Βογατσικού

Το βράδυ, το κέφι θα μεταφερθεί στο κατάστημα ΟΠΑΠ της  κας Θεοδώρας Καλλονιάτου, στη οδό Βογατσικού 14, το οποίο, στις 19:00, θα υποδεχθεί τον κόσμο σε μια ξεχωριστή ΣΚΡΑΤΣ night. Οι πελάτες του καταστήματος, αλλά και όσοι βρεθούν στην περιοχή, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη διασκέδαση, ψυχαγωγία και εκπλήξεις. Θα τους περιμένουν ένα εντυπωσιακό καλωσόρισμα, λαχταριστά εδέσματα και πολλή μουσική.  

Δείτε τι έγινε στο τελευταίο ΣΚΡΑΤΣ event σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Γλυφάδα: