Skip to main content

Διάσωση οδηγού IX, που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Από τα νερά ορμητικού χειμάρρου στα Δελέρια του δήμου Αμπελώνα, στο νομό Λάρισας, παρασύρθηκε χθες το απόγευμα ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει ο οδηγός του και να διασωθεί με την
Από τα νερά ορμητικού χειμάρρου στα Δελέρια του δήμου Αμπελώνα, στο νομό Λάρισας, παρασύρθηκε χθες το απόγευμα ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει ο οδηγός του και να διασωθεί με την επέμβαση ανδρών της ΕΜΑΚ και της Π.Υ. Λάρισας.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 5 χθες το απόγευμα δύο άνδρες, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, επιχείρησαν να διασχίσουν με το αυτοκίνητό τους τον χείμαρρο στα Δελέρια, ο οποίος είχε φουσκώσει επικίνδυνα, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης πολλών ωρών. Το αυτοκίνητο κόλλησε στα μισά της διαδρομής και στη συνέχεια παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου. Ο συνοδηγός πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα και να βγει στο δρόμο με ασφάλεια.

Ωστόσο, ο οδηγός δεν πρόλαβε να βγει από το ΙΧ και εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του. Κλιμάκιο Πυροσβεστών της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας έσπευσε στο σημείο και διέσωσε τον οδηγό, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες που διήρκεσαν πάνω από μία ώρα.