Skip to main content

Διασώστες: Λάθος μας η υπόθεση με την κλήση στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Καθώς το θέμα πήρε διαστάσεις, οι διασώστες με ανακοίνωση τους διευκρίνισαν πως δεν βεβαιώθηκε κανένα πρόστιμο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κανένα πρόστιμο δεν βεβαιώθηκε στο ασθενοφόρο που είχε σταθμεύσει στην Τσιμισκή, όπως αναφέρουν στον λογαριασμό τους στο facebook οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Καθώς το θέμα πήρε διαστάσεις, οι διασώστες με ανακοίνωση τους ζητούν συγγνώμη από την αρχιφύλακα και αναγνωρίζουν ότι ήταν υποχρεωμένη να βεβαιώσει στους άπαντες κλήση καθώς κάποιος έκανε καταγγελία για τα σταθμευμένα οχήματα. 

«Προφανώς η Αρχιφύλακας ήθελε να ελιχθεί με τρόπο και να φανεί επαγγελματίας σε περίπτωση που κάποιος κακοθελητής ήταν εκεί και πιστέψτε με είναι πολλοί αυτοί εκεί έξω», διευκρινίζουν οι διασώστες συμπληρώνοντας ότι η αρχιφύλακας επίτηδες έκανε λάθος στην αναγραφή του οχήματος στην κλήση ενώ δεν σημείωσε το πρόστιμο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Οφείλουμε να παρεμβουμε ξανα και να αποκαταστήσουμε την πλήρη αλήθεια σε όλο το χθεσινό προαναφερθέν συμβάν με την κλήση στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Καποιος εκανε καταγγελια και ειπε οτι υπαρχουν παρανομα σταθμευμενα οχηματα επι της οδου Τσιμισκή....!!!!

Η Αρχιφυλακας βαση νόμου ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να βεβαιωσει στους άπαντες κλήση!

Αν βεβαιωνε επιλεκτικα μπορουσε να κατηγορηθεί για παραβαση καθηκοντως.

Η Αρχιφυλακας (αρα εμπειρη) αρα δυσκολα να κανει πολλα λαθη σε μια κλήση....έγραψε και και το αςθενοφορο αλλα η κλήση καθισταται ακυρη οταν συντρεχουν οι παρακάτω λογοι.

1ο λαθος δεν συμπληρωνει σωστα το ειδος της κλήσης...

Δεν ειναι ΙΧΦ (ιδιωτικης χρησης φορτηγο) αλλα ΔΧΦ (δημοσιας)

2ο λαθος και καραμπινατο δεν βαζει προστιμο....!!!!!

Προφανως η Αρχιφυλακας ηθελε να ελιχθει με τροπο και να φανει επαγγελματιας σε περιπτωση που καποιος κακοθελητης ηταν εκει και πιστεψτε με ειναι πολλοι αυτοι εκει εξω....(ισως και αυτός που πηρε την κλήση στο μπροστινό ή πισω όχημα αλλα ισως και αυτός που τηλεφώνησε για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο)

Επειδη ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τα σωστα και τα λάθη μας στις όποιες δημοσιευεσεις μας η Σελίδα μας θελει να εκφράσει τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ της στην Αρχιφύλακα για το συμβάν και προτείνει την επόμενη φορά να αναγράφει εναν κωδικό (ο οποιος θα πρεπει να γνωστοποιηθεί και στο ΕΚΑΒ) στην οποιαδήποτε μελλοντική κλήση μας δωθεί στο μέλλον για να γνωριζουμε και εμεις το σκεπτικό της και την ελιγμό της να αποφύγει τους κακοπροαιρετους ετσι ωστε να μην ξαναπαρουσιαστεί το ιδιο φαινομενο όπως τωρα.

Δεν φοβόμαστε να παραδεχομαστε τα λάθη μας αν και το σκεπτικό και η ουσία της δημοσίευσης ηταν να δημοσιευθεί η κλήση που δόθηκε σε ασθενοφόρο εν ωρα υπηρεσίας και μονο αυτο ασχέτως εαν πηρε την έκταση που πηρε.

Ελπιζω να μην βρεθούμε ξανα αντιμέτωποι με τέτοιου είδους καταστασεις μιας και οι δυο Υπηρεσίες που εμπλέκονται τείνουν να ειναι και να συνεχίζουν να ειναι σε υψηλό βαθμό στα μάτια του κόσμου που καθημερινα βλέπουν το έργο που επιτελούν....!!!!

Για αυτο τον λόγο αισθανόμαστε την ανάγκη της αποκατάστασης της πλήρης αλήθειας του συμβάντος για να μην υπάρξουν κυρώσεις αλλα και προσβολή της υπόληψης και της δουλειας της Αρχιφύλακα.

Ελπιζω η μελλοντική συνεργασία μας να παραμείνει το ιδιο καλή όπως ηταν και μεχρι σημερα με τα παιδιά της Αστυνομιας αλλά και της Τροχαιας και το συγκεκριμένο συμβάν να ξεχαστεί και να μείνει ξεχασμένο σαν ενα άτυχο γεγονός σαν μια λαθος στιγμή για όσους ενεπλακησαν.