Skip to main content

Διατακτικές για άπορους από το δήμο Θεσσαλονίκης

Στη διανομή 1.200 διατακτικών ονομαστικής αξίας 50 ευρώ για την προμήθεια τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορους δημότες θα προχωρήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Στη διανομή 1.200 διατακτικών ονομαστικής αξίας 50 ευρώ για την προμήθεια τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορους δημότες θα προχωρήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. 

Η εκδήλωση για τη διανομή των διατακτικών θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» την ερχόμενη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, στις 11 πμ. Οι διατακτικές θα διανεμηθούν σε άτομα που έχουν προταθεί από τους ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, από Συλλόγους Παλιννοστούντων, από Φιλανθρωπικά Σωματεία, από Συλλόγους Πολυτέκνων, από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, τη Δημοτική Στέγη Αστέγων, από τα ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης, την ΕΛΕΠΑΠ. Διατακτικές θα επιδοθούν σε άπορους δημότες της πόλης και από τα πέντε Δημοτικά Διαμερίσματα.

Επίσης θα δοθούν διατακτικές και σε άτομα που έχουν απευθυνθεί στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης και έχει κριθεί μετά από κοινωνική έρευνα ότι χρειάζονται βοήθεια.