Skip to main content

Διαχειριστική Επάρκεια τύπου Β’ στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης είναι σε θέση, πλέον, προς όφελος των εμπορικών επιχειρήσεων, να αναλάβει μία σειρά πρωτοβουλιών σχεδιασμού και υλοποίησης έργων κατά τη διάρκεια του Εθνικού Στρατηγι
Στην υπογραφή της επιβεβαίωσης του Ε.Σ.Θ. ως διαχειριστικά επαρκούςφορέα υλοποίησης και διαχείρισης έργων, στο πλαίσιο των ΕπιχειρησιακώνΠρογραμμάτων του ΕΣΠΑ προχώρησε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» (ΕΣΠΑ 2007-2013).

Η επιβεβαίωση της Διαχειριστικής Επάρκειας που έλαβε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών του Συλλόγου για τη συνεχή βελτίωση της εσωτερικής οργάνωσης και λειτουργίας του, καθώς και της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει στις εμπορικές επιχειρήσεις.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης είναι σε θέση, πλέον, προς όφελος των εμπορικών επιχειρήσεων, να αναλάβει μία σειρά πρωτοβουλιών σχεδιασμού και υλοποίησης έργων κατά τη διάρκεια του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (2007-2013).