Skip to main content

Δίδυμο «χτύπησε» δύο Internet cafe στη Θεσσαλονίκη

Τα ξημερώματα άγνωστοι λήστεψαν δύο καταστήματα
Με την απειλή μαχαιριού δύο άγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα σε καταστήματα Internet cafe, το ένα στην οδό Βενιζέλου και το άλλο στη Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Οι δράστες επιτέθηκαν στους υπαλλήλους των καταστημάτων, λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα και άρπαξαν 60 ευρώ από το κατάστημα επί της Βενιζέλου και 1.500 ευρώ από το κατάστημα στην οδό Λαγκαδά.

Ληστεία στη Ξηροκρήνη

Με κατσαβίδι τραυμάτισε 45χρονο ένοικο πολυκατοικίας στη Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης άγνωστος διαρρήκτης, ο οποίος επιχειρούσε να παραβιάσει τη κλειδαριά διπλανού σπιτιού, την Παρασκευή το απόγευμα. Ο γείτονας προσπάθησε να ακινητοποιήσει το δράστη, ο οποίος στη προσπάθειά του να διαφύγει, τραυμάτισε τον άτυχο άνδρα στο θώρακα. Ο 45χρονος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει.

Σύλληψη λαθρομεταναστών

Έξι λαθρομετανάστες (μεταξύ τους και ένα παιδί) μετέφερε 38χρονος Ολλανδός, ο οποίος συνελήφθη τη Παρασκευή το μεσημέρι, μετά από μπλόκο που έστησαν άνδρες της ασφάλειας έξω από τα Μάλγαρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, οι λαθρομετανάστες είχαν εισέλθει στη χώρα μας από διάβαση του Έβρου.