Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
x

DIE WELT: ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΦΑΡΑΤΖ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ;

Ο υποστηρικτής του Brexit έγινε για μια ακόμα φορά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γράφει σήμερα η γερμανική εφημερίδα.

Αγωνίστηκε μεν για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εθεάθη στην γερμανική πρεσβεία του Λονδίνου να περιμένει στην ουρά για να πάρει διπλή υπηκοότητα ο πρώην επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UK Independence Party / UKIP).

Ο υποστηρικτής του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ έγινε για μια ακόμα φορά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γράφει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Αιτία; Ο 52χρονος Βρετανός εθεάθη στην ουρά των αιτούντων διπλή υπηκοότητα της γερμανικής πρεσβείας του Λονδίνου. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει μια νεαρή γυναίκα από την Ολλανδία στην σελίδα της στο facebook.

"Είδα τον Νάιτζελ Φάρατζ στην ουρά της γερμανικής πρεσβείας να περιμένει μαζί μου και με άλλους ευρωπαίους πολίτες. Νομίζω ότι κατανόησε τι έκανε και προσπαθεί να αποκτήσει σύντομα διπλή υπηκοότητα", έγραψε. Το δικαίωμα μόνιμης παραμονής του στη Γερμανία είναι πάντως εξασφαλισμένο λόγω της γερμανίδας συζύγου του, γράφει η γερμανική εφημερίδα.

Ο Φάρατζ, ο οποίος είναι παντρεμένος με Γερμανίδα και έχει δύο κόρες από αυτόν τον γάμο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση αντέδρασε ως εξής: "Δεν σας αφορά καθόλου" είπε τηλεφωνικά στον ιστότοπο Buzzfeed και τo έκλεισε. Kατά την Welt, η βρετανική εφημερίδα Ιndependent έχει πληροφορηθεί από το περιβάλλον του Φάρατζ ότι θεωρεί την εικασία αυτή "μεγάλη σαχλαμάρα. Ο Φάρατζ πήγε στην πρεσβεία για κάποια "ιδιωτική του υπόθεση".
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ