Skip to main content

Διευκρινίσεις Άρη για το αυριανό φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο

Οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν πως δεν θα λειτουργήσουν τα νέα τουρνικέ καλώντας τον κόσμο να προσέλθει έγκαιρα στο Χαριλάου για την αποφυγή ταλαιπωρίας

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με την αυριανή φιλική αναμέτρηση εναντίον του Ατρομήτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προχώρησε η ΠΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα, από την Αλκμήνης αναφέρουν μεταξύ άλλων πως οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30 ενώ δεν θα λειτουργήσουν τα νέα τουρνικέ καλώντας τους υποστηρικτές της ομάδας ώστε να προσέλθουν το συντομότερο δυνατό στο Χαριλάου για την αποφυγή πιθανής ταλαιπωρίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:30), η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να υπενθυμίσει τα εξής:

- Οι θύρες του γηπέδου για την είσοδο των φιλάθλων θα ανοίξουν στις 19:30.

- Τα νέα τουρνικέ ΔΕΝ θα λειτουργήσουν αύριο. Συνεπώς, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο, ώστε να αποφύγουν τον συνωστισμό της τελευταίας στιγμής.

- Τα εισιτήρια διαρκείας ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ στο φιλικό παιχνίδι.

- Θα πωλούνται κανονικά και αύριο εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του Europa League με την ΑΕΛ Λεμεσού την επόμενη Πέμπτη (25/07) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

- Τα νέα τουρνικέ, όπως και οι όποιες εργασίες παραμένουν σε εκκρεμότητα, θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι».