Skip to main content

Διευκρινίσεις Γεράνη: Η παράταξη θα πάρει τις αποφάσεις

Διευκρινιστική δήλωση Μιχάλη Γεράνη για την πρωινή ανάρτησή του στο Facebook περί υποψηφιότητας στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.

Διευκρινιστική δήλωση έκανε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πυλαίας – Χορτιάτη, Μιχάλης Γεράνης, σχετικά με την πρωινή του ανάρτηση στο Facebook, στην οποία όπως τονίζει δεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο (εφόσον πάντα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης).

Η δήλωση του κ. Γεράνη είναι η εξής: «Στην πορεία μου στα κοινά είχα πάντα ως γνώμονα ότι οι κινήσεις και οι αποφάσεις μου, πρώτον θα πρέπει να διασφαλίζουν ενότητα και δεύτερον να συμβαδίζουν με την πίστη και την αγάπη μου για τον τόπο μου και την αυτοδιοίκηση. Θέλω λοιπόν κατηγορηματικά να ξεκαθαρίσω ότι όποια κι αν είναι τελικώς η απόφαση του φίλου και στενού συνεργάτη μου, δημάρχου Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, εγώ θα μείνω πιστός στις αποφάσεις που θα πάρει με Δύναμη Ενότητας η παράταξή μας, που είναι άλλωστε και η επωνυμία της. Αυτό έκανα από το 2010, όταν προέκυψαν οι συνενώσεις των Δήμων και το νέο αυτοδιοικητικό τοπίο, βάζοντας το 'εμείς' πάνω από το 'εγώ' και ως προτεραιότητα το έργο και το αποτέλεσμα και όχι τις θέσεις και τα αξιώματα».