Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020
x

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΦΘΗΝΟ ΝΕΡΟ»

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ξεκαράρισε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο για αυξήσεις στο νερό ενώ τόνισε ότι κοινές αντιλήψεις έχουν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε διευκρινίσεις προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί «απαράδεκτα φθηνού νερού».

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ANT1 ότι απλά απομονώθηκε μία φράση του από όλα όσα είπε, τονίζοντας ότι «όταν οι δημοι και αναφέρομαι σε δήμους ανά τη χώρα, διαφόρους, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, δεν φροντίζουν ώστε οι δημότες να είναι ενημερωμένοι, να προσέχουν να μην σπαταλούν και αφήνουν να τρέχει το νερό ή να το χρησιμοποιούμε για χρήσεις μέρα μεσημέρι, τα ξέρουμε οι περισσότεροι από εμάς, εκεί υπάρχει ένα θέμα καλής τιμολόγησης.

Η τιμή είναι μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις ένα φόβητρο και πρέπει να λειτουργήσει ως τέτοιο. Αλλά αναφερόμουν σε αυτό. Εκεί είναι το θέμα».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο για αυξήσεις στο νερό ενώ τόνισε ότι κοινές αντιλήψεις έχουν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ