Κυριακή 18 Απριλίου 2021
x

ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εξιχνιάστηκαν 10 κλοπές από καταστήματα και αυτοκίνητα - Η δράση τους εντοπίζεται στις περιοχές Αμπελοκήπων, Φιλύρου, Χορτιάτη και Αγ. Αθανασίου

Στα δίχτυα των αστυνομικών πιάστηκαν δύο διαρρήκτες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι εμπλέκονται σε περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα και οχήματα.

Χθες το πρωί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, 37χρονος αλλοδαπός και 42χρονος ημεδαπός, οι οποίοι διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και άλλα αντικείμενα.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, προέκυψε ότι οι δράστες το Δεκέμβριο του 2020, διέρρηξαν επτά καταστήματα στις περιοχές των Αμπελοκήπων, του Φιλύρου και του Χορτιάτη, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο 37χρονος στις αρχές Δεκεμβρίου 2020 και αρχές Ιανουαρίου 2021 στην περιοχή των Αμπελοκήπων, έθραυσε κλειδαριά και καπάκι ρεζερβουάρ δύο αυτοκινήτων, αφαιρώντας στη συνέχεια τα καύσιμά τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ