Skip to main content

Διέρρηξαν και έμεναν παράνομα σε ισόγειο κατοικίας στην Τούμπα

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς, οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας εισήλθαν σε μονοκατοικία της ίδιας περιοχής, απ'όπου αφαίρεσαν τσάντα της ενοίκου.

Ένα ισόγειο κατοικίας στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη διέρρηξαν και διέμεναν τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατόπιν καταγγελίας του ιδιοκτήτη.

Ειδικότερα, κατά την έρευνα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό της διέμεναν τέσσερις αλλοδαποί άντρες, με καταγωγή από το Μαρόκο, την Αλγερία και τη Συρία, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επιπλέον, σε σακίδια που κατείχαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•    Ποσότητα ναρκωτικής ουσίας,

•    Έγγραφα και αντικείμενα όπως κινητά τηλέφωνα, κιάλια, ρολόγια χειρός και διάφορα κοσμήματα, τη νομιμότητα κατοχής των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από την προανάκριση που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 05-08-2019, οι συλληφθέντες εισήλθαν παράνομα σε μονοκατοικία της ίδιας περιοχής, απ’ όπου αφαίρεσαν τσάντα της ενοίκου που περιείχε μέρος των προαναφερόμενων αντικειμένων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.