Skip to main content

Διεθνές συνέδριο αρθροπλαστικής χειρουργικής στη Θεσσαλονίκη

Στόχος η ενημέρωση της Ορθοπαιδικής Κοινότητας για τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα και κλινική πράξη της χειρουργικής των τεχνητών αρθρώσεων.

Διεθνές Συνέδριο, με τίτλο «MAST3 Conference in Arthroplasty Surgery» διοργανώνεται από την Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του ΑΠΘ στο ΓΝΘ Παπαγεωργίου και θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Δεκεμβρίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΑΠΘ, της Ευρωπαϊκής Ορθοπαιδικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ισχίου. Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση της Ορθοπαιδικής Κοινότητας για τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα και την κλινική πράξη της χειρουργικής των τεχνητών αρθρώσεων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα αποτελέσει η ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή Κ. Χαρτοφυλακίδη, ο οποίος εισήγαγε στη βιβλιογραφία την ταξινόμηση Hartofιlakidis για το δυσπλαστικό ισχίο. Επίσης, κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ορθοπαιδικής Εταιρείας θα κάνει την πρώτη διεθνή παρουσίαση του «Virtual Reality in Orthopaedics» από την ομάδα “ovid VR”».