Skip to main content

Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων στη Θεσσαλονίκη στις 8 Φεβρουαρίου

Η ομάδα της IUF σε προσκαλεί για μία δυναμική εμπειρία αλληλεπίδρασης με πανεπιστημιακούς εκπροσώπους από περισσότερα από 35 Πανεπιστήμια και Κολλέγια

Στη Θεσσαλονίκη έρχεται μέσα στον Φεβρουάριο η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων προκειμένου να ενημερώσει τους νέους της πόλης σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στις εκπαιδευτικά προγράμματα των ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

Η έκθεση που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της  IUF θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Φεβρουαρίου 13:00 - 18:00 στο Μακεδονία Παλλάς και στην Αθήνα, στις 9 Φεβρουαρίου 14:00 - 19:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η ομάδα της IUF προσκαλεί μαθητές και φοιτητές για μία δυναμική εμπειρία αλληλεπίδρασης με πανεπιστημιακούς εκπροσώπους από 35+ ελληνικά και διεθνή εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν με μια  εγγραφή εδώ.

Σύμφωνα με την IUF οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να έρθουν σε επαφή με πολλά Πανεπιστήμια από τουλάχιστον 10 διαφορετικές χώρες και να μάθουν για πάνω από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs), με τη λίστα των εκθετών να ανακοινώνεται σύντομα.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν χρήσιμα Σεμινάρια και Παρουσιάσεις σχετικά με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σου σταδιοδρομία από εκπροσώπους των πανεπιστημίων και την Orientum.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβληθούν σε ψυχομετρικά τεστ με την ευγενική χορηγία της Orientum που μπορούν να τους  βοηθήσουν να δημιουργήσουν το κατάλληλο για τους ίδιους ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μονοπάτι.

Ακόμα οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουντη δωρεάν συμβουλευτική για τη συγγραφή αιτήσεων για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα από την εταιρεία συμβουλευτικής Edmundo, να μάθουν περισσότερα για τις διαθέσιμες υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις, να έρθουν σε επαφή με φοιτητικούς οργανισμούς και ενημερωθούν πως μπορούνμ να εμπλουτίσουν τη φοιτητική τους ζωή και να γνωρίσουν Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν σε εξωτερικό και Ελλάδα και να μάθουν  από την εμπειρία τους.

Τέλος, στη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων θα βρίσκονται και τρία από τα top πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στον κόσμο. Το Trinity College Dublin, Trinity Business School της Ιρλανδίας, το UCN - University College of Northern Denmark της Δανία και το University of Groningen της Ολλανδίας.