Skip to main content

Διετής συνεργασία ΔΕΘ - Helexpo με Εθνική Τράπεζα

Νέα στρατηγική της ΔΕΘ-Helexpo για «συμμαχίες» με σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες της χώρας, σε μια προσπάθεια μεγέθυνσης του εθνικού εκθεσιακού φορέα.

Σε στρατηγική συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, προχωρά η ΔΕΘ-Helexpo.

Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν την καταρχήν διετή συνεργασία, που στόχο έχει τόσο τη στήριξη των δράσεων της ΔΕΘ-Helexpo, όσο και την έμπρακτη συμμετοχή και παρουσία της Εθνικής Τράπεζας στο εκθεσιακό πρόγραμμα του εθνικού εκθεσιακού φορέα, αλλά και στο σύνολο των εκδηλώσεων που αυτός διοργανώνει.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μια σημαντική κίνηση, που υλοποιείται στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της ΔΕΘ-Helexpo για «συμμαχίες» με σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες της χώρας, σε μια προσπάθεια μεγέθυνσης του εθνικού εκθεσιακού φορέα και δημιουργίας συνεργιών προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.

«Οι δύο φορείς μοιράζονται κοινά πεδία ενδιαφερόντων, αφού η Εθνική Τράπεζα υποστηρίζει κάθε χρόνο τη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων, καθώς και εκδηλώσεων επιχειρηματικού και οικονομικού αντικειμένου, ενώ η Helexpo αποτελεί οικονομικό «πνεύμονα» για την τοπική οικονομία και μεριμνά για την προβολή της, ανά την Ελλάδα, επιχειρηματικής κοινότητας τόσο στο εσωτερικό, όσο και στις διεθνείς αγορές. Το γεγονός αυτό, δημιούργησε πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη μιας επωφελούς και για τις δύο πλευρές συνεργασίας, αλλά ανέδειξε και το πλαίσιο για τη στήριξη του ελληνικού επιχειρείν», σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.