Skip to main content

Διευκρινίσεις από το ΠΑΣΟΚ για τους ημιυπαίθριους ζητεί ο ΣΟΕΒΕ

Με επιστολή του ο ΣΟΕΒΕ ζητεί να διευκρινίσει το ΠΑΣΟΚ πως θα αντιμετωπίσει το θέμα των ημιυπαίθριων και την κρίση στην οικοδομή, εφόσον γίνει κυβέρνηση.
Να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του όσον αφορά στο θέμα ρύθμισης των ημιυπαίθριων χώρων ζητεί από το ΠΑΣΟΚ ο Σύνδεσμος Οικοδομικών Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος (ΣΟΕΒΕ).

Με επιστολή του προς τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, κ.Γιώργο Παπανδρέου ο πρόεδρος του ΣΟΕΒΕ, κ.Γιάννης Παγώνης τονίζει την ανάγκη να υπάρξει προεκλογικά μια διευκρίνιση από το χώρο του ΠΑΣΟΚ για το τι πρόκειται να συμβεί με το θέμα των ημιυπαίθριων εφόσον γίνει κυβέρνηση, όπως και γενικά πως θα αντιμετωπίσει μελλοντικά τη μεγάλη κρίση, που μαστίζει την οικοδομή.

«Το ΠΑΣΟΚ παραμονές των εκλογών, αναφέροντας ότι θα αποσυρθεί ο νόμος που αφορά τη ρύθμιση των ημιυπαίθριων χώρων, συντελεί στη συνέχιση του αρνητικού κλίματος στην αγορά ακινήτων, γιατί αρκετοί συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται για αγορά βρίσκονται σε δίλημμα διότι δεν γνωρίζουν τι θα ισχύσει την επόμενη μέρα», επισημαίνεται στην επιστολή.