Σάββατο 13 Αυγούστου 2022
x

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΝΔ ΓΙΑ ΑΦΙΣΕΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΚΟΥΡΕΛΟΥ, ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΡΥΠΟΙ

Από τη μια οι ξεφτισμένοι μουσαμάδες των πανό, από την άλλη η καινούργια Ελλάδα που αξίζουμε, τονίζει η Διοικούσα της ΝΔ Θεσσαλονίκης

Ζήτημα παράνομης ρύπανσης της Θεσσαλονίκης από τις αφίσες και τα πανό για την προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο λιμάνι της πόλης εγείρει η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης, σε σημερινή ανακοίνωσή της.

«Ενώ στην πόλη κρεμόντουσαν αφίσες και πανό, με την υποτιθέμενη δημαρχιακή προϋπόθεση να μαζευτούν μετά την ομιλία του κ. Τσίπρα, η παράνομη ρύπανση εξακολουθεί να παραμένει. Η ανάγκη και ο πανικός παραμέρισαν την ντροπή, και ο ΣΥΡΙΖΑ ρύπαινε τη Θεσσαλονίκη, την Περιφερειακή, τις ανισόπεδες, τις κολώνες, κλπ. πριν την ομιλία του κ. Τσίπρα», αναφέρει αρχικά η Διοικούσα και προσθέτει:

«Πάνε οι διακομματικές συναντήσεις, πάνε οι κουβέντες για πολιτικούς πολιτισμούς, πάει η τοποθέτηση της μακιγιαρισμένης προσωπίδας, πάνε όλα...».

Και συμπληρώνει: «Μετρό ζωγραφισμένο σε μουσαμάδες στο γιαπί, Τσίπρας ζωγραφισμένος σε μουσαμάδες κρεμασμένους σε κολώνες και σε αερογέφυρες: κουρελού, κακογουστιά και ρύποι. Ξεφτισμένα απομεινάρια ενός ψέματος, που συνεχίζει να προβάλει χαμόγελα, πίσω από το γνωστό ετσιθελισμό και αυθαιρεσία».

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, που γίνονται μαζί με τις Ευρωεκλογές, είναι μία καλή ευκαιρία για να τοποθετηθούν σχετικά οι υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί. Ρύποι ή πολιτισμός, αυθαιρεσία ή τήρηση του Νόμου;», θέτει το δίλημμα η Διοικούσα και καταλήγει με νόημα: «Από τη μια οι ξεφτισμένοι μουσαμάδες των πανό, από την άλλη η καινούργια Ελλάδα που αξίζουμε».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ