Skip to main content

Διήμερη επίσκεψη Πέτσα και Μηταράκη στον νομό Έβρου

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα ενημερωθούν για ζητήματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου τους.

Διήμερη επίσκεψη στον νομό Έβρου πραγματοποιούν, από σήμερα το μεσημέρι, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Ειδικότερα, ο κ. Πέτσας μεταβαίνει στον Έβρο προκειμένου να περιοδεύσει στις περιοχές που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Ιανουαρίου και της 1ης Φεβρουαρίου, αρχής γενομένης από τον δήμο Σουφλίου, καθώς στις 14:00 αναμένεται στο Μικρό Δέρειο, τον οικισμό στον οποίο αρκετές οικίες, μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν, δεν καθίστανται πλέον κατοικήσιμες. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τους δήμους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, ενώ αύριο θα επισκεφθεί τους οικισμούς του δήμου Αλεξανδρούπολης που υπέστησαν σημαντικές ζημίες από τις καταιγίδες της 1ης Φεβρουαρίου και θα συμμετάσχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο.

Στο δημαρχείο Ορεστιάδας θα υποδεχθεί, στις 14:30, τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου ο δήμαρχος, Βασίλης Μαυρίδης, ενώ μετά τις 16:00 ο κ. Μηταράκης αναμένεται να επισκεφθεί το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), στο Φυλάκιο Έβρου.