Skip to main content

Διήμερη επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στις Σέρρες

Στις εκδηλώσεις εορτασμού των 108 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών θα βρεθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη, 28 και 29 Ιουνίου, στις Σέρρες, για να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού των 108 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 18:15, η κ. Σακελλαροπούλου θα έχει συνάντηση στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη και αμέσως μετά στις 18:30 θα μεταβεί στο Επισκοπείο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη τελετή ανακήρυξη της Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμη Δημότη Σερρών, που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σερρών.

Την Τρίτη 29 Ιουνίου, στις 10:00 το πρωί, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά στην Πλατεία Ελευθερίας.

Στις 11:25 η κ. Σακελλαροπούλου θα έχει συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ενώ στις 12:45 θα επισκεφθεί το γυναικείο Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία Αγίου Πνεύματος Σερρών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, και στις 18:30 θα επισκεφθεί την Τοπική Κοινότητα Βαμβακοφύτου Σερρών.

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας, της επίσκεψης της Προέδρου στις Σέρρες, ολοκληρώνεται με επετειακή συναυλία στις 21:00 στο Πάρκο Ηρώων Σερρών με τον Γιώργο Ανδρέου και τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σερρών.