Skip to main content

Διήμερο σεμινάριο Thai Massage στη ΧΑΝΘ στα μέσα Οκτωβρίου

Το βιωματικό σεμινάριο παρουσιάζει επιλεγμένες τεχνικές thai massage που μπορούμε να εφαρμόσουμε τόσο στον εαυτό μας, όσο και στους άλλους

Βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «Thai Massage: Self and Partner - Τεχνικές για να Προσφέρουμε Ανακούφιση στον Εαυτό μας και στους Άλλους» διοργανώνει Κέντρο δια Βίου Μάθησης της ΧΑΝΘ το Σάββατο 19 Οκτωβρίου (17:00-21:00) και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου (10:00-14:00), με την Έλη Καμήλαλη, πιστοποιημένη Thai Massage Practitioner (600hrs, Lotus Palm Canada) & Yoga Instructor(200hrs, Yoga Union).

Το σεμινάριο παρουσιάζει επιλεγμένες τεχνικές thai massage που μπορούμε να εφαρμόσουμε τόσο στον εαυτό μας, όσο και στους άλλους. Οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με μια πρακτική αυτό-μασάζ για όλο το σώμα που τους επιτρέπει να αντιμετωπίζουν ενδεχόμενα συμπτώματα έντασης, ενώ αυξάνει τη ζωτικότητά τους. Παράλληλα, γνωρίζουν - και άμεσα καθοδηγούνται να εφαρμόσουν ο ένας στον άλλο - μια παρόμοια ακολουθία κινήσεων thai massage με αντίστοιχα οφέλη.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση από το ΚΕΔΙΒΙΜ της Χ.Α.Ν.Θ.

Τόπος Διεξαγωγής: Κεντρικό κτήριο Χ.Α.Ν.Θ., Θεσσαλονίκη
Διάρκεια: 8 ώρες, σε δύο ημέρες
Συμμετοχή: 70€/2 μέρες ή 40€/μέρα
Περιορισμένος αριθμός θέσεων – απαιτείται κράτηση.

Το Κέντρο δια Βίου Μάθησης της Χ.Α.Ν.Θ. αποτελεί τον νέο δυναμικό φορέα των Επιμορφωτικών Προγραμμάτων της Χ.Α.Ν.Θ.

Είναι εξειδικευμένο στην εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων και πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) με αριθμό Μητρώου 2101758.

Το ΚδΒΜ Χ.Α.Ν.Θ., αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για τους ενήλικες που θέλουν να ενισχύσουν ουσιαστικά τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στη συνεχώς μεταβαλλόμενη και ανταγωνιστική σύγχρονη αγορά εργασίας. Σκοπός μας, να παρέχουμε στους σπουδαστές μας τα εφόδια που χρειάζονται για την επιτυχία τους.

Δήλωση συμμετοχής: Ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ

Για περισσότερα πατήστε εδώ: https://ymca.gr/programmata/seminario-thai-massage-self-and-partner/

Επικοινωνία:

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης: 6975 932034 elibodywork@gmail.com  231 600 1000 εσωτ. 0822 & 0821 Τμήμα Γυμναζομένων Χ.Α.Ν.Θ.
Facebook: Τμήμα Γυμναζομένων ΧΑΝΘ