Skip to main content

Διήμερος αποκλεισμός λωρίδας σε τμήμα της ΕΟ Θεσσαλονίκης-Έδεσσας λόγω εργασιών

Οι εργασίες θα εκτελεστούν στο τμήμα από τον σηματοδότη της εγκατάστασης «LIDL» στην περιοχή Ιωνίας έως και τον κόμβο Σίνδου.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Εδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου έως και την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τον σηματοδότη της εγκατάστασης «LIDL» στην περιοχή Ιωνίας (Χ.Θ. 9+200) έως και τον κόμβο Σίνδου (Χ.Θ. 12+000), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και των δύο κατευθύνσεων ταυτόχρονα και τμηματικά, από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου έως και την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν με ώρα έναρξης στις 6.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.