Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
x

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 63ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η δολοφονία μιας 63χρονης που φέρεται να σκότωσε ο ψυκτικός που την επισκέφτηκε για συντήρηση κλιματιστικού.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα η δίκη του νεαρού ψυκτικού που κατηγορείται ότι σκότωσε με σφυρί 63χρονη στην Καλαμαριά, ύστερα από μεταξύ τους καβγά για την συντήρηση του κλιματιστικού της. Η εκδίκαση της υπόθεσης διεκόπη τελικά για την μεθεπόμενη βδομάδα λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης.

Το φονικό έγινε πέρσι τον Ιούνιο στο διαμέρισμα της γυναίκας που ήταν τακτική πελάτισσα του κατηγορούμενου ως δράστη. Η άρνηση του τελευταίου να προβεί σε πρόσθετη εργασία στο κλιματιστικό (αντικατάσταση ανταλλακτικού) λόγω φόρτου εργασίας που επικαλέστηκε, φέρεται να δυσαρέστησε την παθούσα, προκαλώντας λεκτική αντιπαράθεση.

Διαβάστε - Φόνος για ένα μερεμέτι στην Καλαμαριά - Τι ισχυρίζεται ο ψυκτικός

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ακολούθησαν εκατέρωθεν απωθήσεις στο διάδρομο του διαμερίσματος. Εκείνη τη στιγμή, ο ψυκτικός -όπως κατέθεσε- «θόλωσε» άρπαξε ένα σφυρί από την εργαλειοθήκη του «χτυπώντας αλλεπάλληλες φορές στο κεφάλι το θύμα του με συνέπεια να το τραυματίσει θανάσιμα», όπως περιγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα.

Σύμφωνα με το βούλευμα ο 31 ετών άνδρας, που κρίθηκε προφυλακιστέος για την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη, συνέχισε κανονικά τα προγραμματισμένα επαγγελματικά ραντεβού αφού καθάρισε τα ρούχα του με ηλεκτρικό ψεκαστήρα και πέταξε τα γάντια εργασίας και το σφυρί σε κάδο απορριμμάτων. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε την επόμενη μέρα του πρωί από την κόρη της μέσα σε λίμνη αίματος.

Δείτε ακόμα - Βρασμό ψυχικής ορμής επικαλείται ο ψυκτικός για τον φόνο της 63χρονης

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ