Skip to main content

Δικαιώθηκε ο Άρης στο ΑΣΕΑΔ - Με κόσμο το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Οι Κίτρινοι πέτυχαν την άρση της τιμωρίας δύο αγωνιστικών και θα έχουν τον κόσμο τους στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής.

Δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ, λίγη ώρα μετά την απόρριψη του αιτήματος αναστολής της τιμωρίας των δύο (2) αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών από τον Αθλητικό Δικαστή, ο Άρης. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ είχε προσφύγει με σκοπό την αναίρεση της ποινής που είχε επιβληθεί για όσα έγιναν στον αγώνα με το Λαύριο Megabolt.

Οι Κίτρινοι πέτυχαν την άρση της τιμωρίας δύο αγωνιστικών και θα έχουν τον κόσμο τους στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής (11/3, 17:00).

Επίσης, πέραν της ποινής για κεκλεισμένων, μειώθηκε και το πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει η ΚΑΕ Άρης. Αντί για 3.500€ που προέβλεπε η απόφαση σε πρώτο χρόνο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να πληρώσει 1.000€.

Την ίδια ώρα, ενδεχομένως να παρουσιαστεί πρόβλημα με τη διεξαγωγή του ντέρμπι την Κυριακή αφού επίκειται συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στους δρόμους της πόλης λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του "δικεφάλου" για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν ξεκίνησε ποτέ.