Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
x

ΔΙΚΑΙΩΣΗ VORIA: ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΕΣ - ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

«Η σύμβαση θα υπογραφεί έως το τέλος του μήνα και η έναρξη των νέων δρομολογίων θα γίνει τον Οκτώβριο» τόνισε από το βήμα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός.

Την ανάθεση συγκοινωνιακού έργου από τον ΟΑΣΘ στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για περιαστικές και υπεραστικές διαδρομές ανακοίνωσε από το βήμα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ της Voria.gr (δείτε εδώ και εδώ).

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι 150 με 200 λεωφορεία θα μπουν αμέσως στην εξυπηρέτηση της πόλης. «Η σύμβαση θα υπογραφεί έως το τέλος του μήνα και η έναρξη των νέων δρομολογίων θα γίνει τον Οκτώβριο» σημείωσε.

«Το βάρος των καθημερινών μετακινήσεων των πολιτών σηκώνει ο ΟΑΣΘ. Σήμερα απαιτούνται 500 οχήματα για έναν ομαλό ρυθμό του συγκοινωνιακού έργου και κυκλοφορούν λιγότερα από τα μισά. Όλα αυτά αλλάζουν.

Ήδη, θέσαμε σε κυκλοφορία 102 επιπλέον λεωφορεία και η διαφορά είναι αισθητή. Και αναθέτουμε στα ΚΤΕΛ τις περιαστικές και υπεραστικές διαδρομές, ώστε ο ΟΑΣΘ να καλύπτει επαρκέστερα την μητροπολιτική ζώνη» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και κατέληξε:

«Έτσι, 150 με 200 λεωφορεία θα μπουν αμέσως στην εξυπηρέτηση της πόλης. Η σύμβαση θα υπογραφεί έως το τέλος του μήνα και η έναρξη των νέων δρομολογίων θα γίνει τον Οκτώβριο.

Μέχρι να λειτουργήσει το Μετρό, θα εξασφαλίσουμε γρήγορη, αξιοπρεπή και ασφαλή μετακίνηση για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ