Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019
x

ΔΙΚΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ: ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ

Σειρά σήμερα παίρνουν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις πολύμηνες έρευνες για τον εντοπισμό και την διάσωσή του Μιχάλη Λεπιδάκη

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται σήμερα η δίκη της υπόθεσης απαγωγής του Μιχάλη Λεπιδάκη.

Μετά την οικογένεια και τους στενούς φίλους του 57χρονου επιχειρηματία σειρά σήμερα παίρνουν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις πολύμηνες έρευνες για τον εντοπισμό και την διάσωσή του.

Οπως αναφέρει το cretapost.gr οι αστυνομικοί αναμένεται να καταθέσουν τα όσα συνέβησαν τόσο κατά την διάρκεια των 6 και πλέον μηνών αλλά και όσα διαδραματίστηκαν την ημέρα που έφτασαν στα ίχνη του Μιχάλη Λεμπιδάκη, αλλά και τα όσα στοιχεία βρήκαν στην μάντρα όπου τον είχαν φυλακισμένο.

Διακόπηκε χθες η δίκη

Η συγκεκριμένη εκδίκαση της υπόθεσης έχει αρκετές εντάσεις ιδιαίτερα από την πλευρά των κατηγορουμένων.

Χθες, λίγη ώρα μετά την έναρξη της δίκης, προκλήθηκε νέα ένταση με «πρωταγωνιστή» τον 45χρονο κατηγορούμενο ο οποίος καταφέρθηκε φραστικά ενάντια σε αστυνομικό ο οποίος εκείνη την ώρα κατέθετε.

Ο μάρτυρας περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια τη στιγμή της απελευθέρωσης του επιχειρηματία.

Κατέθεσε πως, μετά τον εντοπισμό του, μαζί με άλλους συναδέλφους του προχώρησαν σε κατ’  οίκον έρευνα στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων. Τότε ο εν λόγω κατηγορούμενος άρχισε να φωνάζει «είσαι ψεύτης, είσαι τρισάθλιος, περιέγραψε μου το σπίτι».

Το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης η οποία και συνεχίζεται σήμερα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ