Skip to main content

Δικηγόρος 10χρονης: Άλλα λέει η υπεράσπιση στον αέρα, άλλα σε μηνύματα

Η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης σχολιάζει τη διάψευση του συνηγόρου υπεράσπισης για την πρόταση οικονομικής αποζημίωσης.

"Ας σταματήσει το σόου η υπεράσπιση", τόνισε η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης που απήχθη από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον έταιρο δικηγόρο της οικογένειας της ανήλικης, Αλέξη Κούγια.

Δείτε σχετικά: Διαψεύδει πρόταση οικονομικής αποζημίωσης ο δικηγόρος της 33χρονης

"Δεν γίνεται η υπερασπιστικη γραμμή να ξεχνάει και να μπερδεύεται. Άλλα μας δηλώνει στον αέρα, αλλά μας δηλώνει από τα μηνύματα και άλλα δηλώνει σήμερα ενώπιόν σας. Ο κ. Κούγιας φυσικά δεν χρειάζεται καμία υπεράσπιση, είναι ο πιο αξιόλογος συνάδελφος, όλοι είναι αξιόλογοι συνάδελφοι", είπε.



"Θα παρακαλούσα την υπεράσπιση να σταματήσει αυτό το σόου και να σοβαρευτεί. Δεν διαπραγματεύομαστε, δεν πουλάμε το παιδί, οι υπερασπιστές όλης της οικογένειας είναι σοβαροί συνάδελφοι, μιλάνε με δικόγραφα και όχι με μηνύματα. Τώρα αν η υπεράσπιση δεν θυμάται, αυτά θα σας τα θυμίσει ο συνάδελφός μου ο κ. Κούγιας, ο οποίος κάνει εξαίρετη δουλειά, είπε η κ. Ανάσογλου.

Ερωτώμενη για το αν υπήρξε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό, τόνισε ότι ο δικηγόρος της 33χρονης μίλησε για το θέμα σε εκπομπή και η ίδια του απάντησε "ότι δεν παζαρεύεται η ψυχή ενός παιδιού, είναι αξία ανεκτίμητη, υπάρχουν τα αρμόδια δικαστήρια. Εφόσον ο κ. Κούγιας λέει ότι έχει μηνύματα, εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα, και ο κ. Κούγιας δεν χρειάζεται καμία υπεράσπιση από εμένα", κατέληξε η κ. Ανάσογλου.