Skip to main content

Δικηγόρος 24χρονης: Της έριξαν υπνωτικό χάπι στο ποτό - Η πράξη έγινε χωρίς τη θέλησή της

Ο δικηγόρος της 24χρονης επισήμανε ότι η κοπέλα βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το συγκεκριμένο συμβάν.

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τον βιασμό μίας 24χρονης κοπέλας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που είχε διοργανωθεί σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Καταιγισμός καταγγελιών στα social media μετά την υπόθεση βιασμού 24χρονης

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της 24χρονης Αθανάσιος Ζιώγας επισήμανε ότι η κοπέλα βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το συγκεκριμένο συμβάν.

«Στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται βιασμός από τρία άτομα κατοίκους Αθηνών που έμεναν σε εκείνο το ξενοδοχείο. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεως γνωστών της από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Της προτάθηκε να πάει σε ένα πάρτι όπως και σε άλλες κοπέλες που ήταν εκεί. Ισχυρίζεται ότι στο ποτό της υπήρχε κάποιο υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση ποτού και η πράξη αυτή έγινε χωρίς τη θέλησή της», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως ο ένας από τους καταγγελόμενους ως δράστης του βιασμού παραδέχθηκε ότι είναι αυτός που συνευρέθη εκείνο το βράδυ με την 24χρονη, ισχυριζόμενος όμως ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.

Στην υπόθεση εμπλέκονται γόνοι πολύ γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας που συμμετείχαν στο πάρτι αλλά και επιχειρηματίες της εστίασης της Θεσσαλονίκης που είτε συμμετείχαν είτε ήταν οι διαργανωτές του πάρτι.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 27χρονο, αλλά και έναν ακόμη νεαρό ως διοργανωτή του πάρτι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, ο πρώτος με περιοριστικούς όρους, ενώ επιβλήθηκαν και τα ανάλογα πρόστιμα για τη διοργάνωση του πάρτι. Η 24χρονη κλήθηκε χθες από την πέμπτη τακτική ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό που φέρεται να έγινε σε βάρος της. Εκεί ανέφερε πως τρία άτομα την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο. Η ανακρίτρια καλείται να αποφασίσει αν θα κληθούν για κατάθεση και τα υπόλοιπα άτομα που ανέφερε η 24χρονη.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στα social media, αφού ανοίγουν στόματα για την ιστορία αυτή, αλλά και για παλαιότερες, ενώ χρήστες του διαδικτύου καλούν τις αρχές η διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης αλλά και άλλων σχετικών, να φτάσει μέχρι το τέλος.