Skip to main content

Δικηγόρος 26χρονης: Αδύνατο μια κοπέλα να ήθελε να πατήσει άνθρωπο

Ο συνήγορος της 26χρονης ανέφερε πως είναι σοκαρισμένη μετά την αλλαγή της κατηγορίας και είπε πως βρέθηκε στο σημείο για να συζητήσει με τον 48χρονο.

Σοκαρισμένη είναι η 26χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού, Τόσκο Μποζατζίσκι, στο Μέγαρο Μουσικής μετά τη σύλληψη της για ανθρωποκτονία από δόλο, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της.

«Μετά το αρχικό σοκ έχει δεύτερο με την αλλαγή της κατηγορίας. Σήμερα θα λάβουμε το πρόσθετο υλικό που συγκεντρώθηκε από τις έρευνες της αστυνομίας», τόνισε ο συνήγορος της Αντώνης Κούδρογλου, μιλώντας στο Ράδιο και πρόσθεσε: «Είναι αδύνατο μια κοπέλα να ήθελε να πατήσει έναν άνθρωπο που ήταν στο έδαφος και χτυπημένος ήδη».

Σύμφωνα με τον κ. Κούδρογλου η 26χρονη βρέθηκε στο σημείο για άσχετο λόγο συνοδευόμενη από ένα τρίτο πρόσωπο και όπως είπε υπήρξαν καταθέσεις ανθρώπων που είπαν ότι η κοπέλα αυτή δεν φαίνεται να αντελήφθη τι συνέβη για να το έκανε επίτηδες.

«Η κοπέλα οδηγούσε ένα αμάξι με λίζινγκ. Ιδιοκτήτης ήταν ο 48χρονος» πρόσθεσε ενώ όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει σχέση μεταξύ τους απάντησε: «Σαφώς έχουν σχέση μεταξύ τους δεν την αρνήθηκαν ποτέ» σημειώνοντας ότι περιμένει να μάθει αν είναι όντως ο 48χρονος ο διοργανωτής όπως αναφέρεται στη νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Παράλληλα ο κ. Κούδρογλου είπε πως υπήρξε μια έντονη συζήτηση μεταξύ τους για ένα σοβαρό θέμα και πως στο σημείο είχε βρεθεί για βόλτα και για να συζητήσει με τον 48χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη πέρασε χθες το κατώφλι του εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.