Skip to main content

Δικηγόρος γυναικολόγου για φακελάκι:Δεν έλαβε χρήματα-Του προσφέρθηκαν

Ο κατηγορούμενος γιατρός δημοσίου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι.

Σε ειδική ανακρίτρια διαφθοράς παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο γιατρός δημοσίου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., κατηγορούμενος ότι εισέπραξε «φακελάκι» με 1.000 ευρώ από γυναίκα ασθενή του, προκειμένου να επισπεύσει χειρουργική επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί, παρακάμπτοντας τη λίστα αναμονής (δείτε περισσότερα εδώ).

Ο συνήγορός του Δημήτρης Τσάκος, μιλώντας στο protothema.gr, τόνισε πως ο πελάτης του δεν ζήτησε ποτέ χρήματα αλλά του προσφέρθηκαν για τις υπηρεσίες του. «Δεν υπάρχει καμία απαίτηση χρημάτων και δεν έλαβε χρήματα. Του προσφέρθηκαν κάποια χρήματα, τα οποία ήταν για χάρη ευχαριστίας για τις προσφερθείσες υπηρεσίες» δήλωσε.

Ο κατηγορούμενος, γυναικολόγος - ογκολόγος, ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι και μέχρι τότε παραμένει σε καθεστώς κράτησης. Προηγουμένως, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που του απήγγειλε ποινική δίωξη για δωροληψία κατ' επάγγελμα, σε βαθμό κακουργήματος.