Skip to main content

Έγκλημα στην Πυλαία: «Έχει μετανιώσει ο πατέρας, ήταν εν βρασμώ ψυχής»

Κατά τη μετάβαση του στα δικαστήρια ο κατηγορούμενος φορούσε μάσκα και αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις. Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πέρασε το πρωί της Δευτέρας ο 63χρονος που φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και να σκότωσε τον 32χρονο γιο του το απόγευμα της Κυριακής στην Πυλαία, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Διαβάστε: Σοκ στη Θεσσαλονίκη - Πατεράς πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

Κατά τη μετάβαση του στα δικαστήρια ο κατηγορούμενος φορούσε μάσκα και αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις.

"Σαφώς και έχει μετανιώσει μακάρι να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, ήταν το παιδί του", ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του 63χρονου φερόμενου παιδοκτόνου, Νίκος Βαλεργάκης.

Ο 63χρονος κατηγορείται ότι το απόγευμα της Κυριακής έστρεψε την καραμπίνα του κατά του γιου του σκοτώνοντάς τον.

Ο κ. Βαλεργάκης ανέφερε πως ο 63χρονος φέρεται να είπε πως προέβη στην πράξη εν βρασμώ ψυχής καθώς η κατάσταση στο σπίτι με τους συνεχείς καβγάδες είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Οι καβγάδες στην οικογένεια, όπως τονίζουν μάρτυρες ήταν σύνηθες φαινόμενο στην οικογένεια ενώ το χέρι του πατέρα φέρεται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να όπλισε η βίαιη συμπεριφορά του γιου απέναντι στους γονείς του. "Είχε φτάσει στο απροχώρητο" σημειώνουν οι μάρτυρες.