Skip to main content

Δηκτικό σχόλιο Γαλαμάτη για την επιλογή της ΝΔ στον δήμο Θεσσαλονίκης

«Δεν επιλέγεις τον δήμαρχο του Ν751 να εμπνεύσει τους τσακισμένους ανθρώπους της Τούμπας, του Ντεπώ και της Ξηροκρήνης»...

Δηκτικό σχόλιο του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, πρώην βουλευτή και πρώην δημάρχου, Δημήτρη Γαλαμάτη, πριν από λίγο στο Facebook, για την υποψηφιότητα του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Γαλαμάτης χωρίς να κατονομάζει τον κ. Καϊτεζίδη, ασκεί κριτική όχι στον ίδιο, αλλά στην επιλογή του κόμματος:

«Η ΝΔ διαβάζοντας το κοινωνικό περιβάλλον της Θεσσαλονίκης προφανώς συμπέρανε ότι ο αστικός χώρος έχει υποχωρήσει, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε να μην έχει καν τη δυνατότητα να βρει έναν εκπρόσωπό του για τις δημοτικές εκλογές. Αν όμως έχει κάνει αυτή την ανάγνωση, τότε γιατί προτείνει την υποψηφιότητα του δημάρχου της πιο αστικής περιοχής του νομού? Να διεκδικήσει τη ψήφο ποιου ακροατηρίου? Αυτού που ήδη έχει εκτιμήσει ότι έχει συρρικνωθεί?

Αν λοιπόν έτσι διαβάζει τα πράγματα, τότε θα έπρεπε να στραφεί σε πρόσωπα που μπορούν να προσελκύσουν τα καθημαγμένα από την κρίση λαϊκά στρώματα! Δεν επιλέγεις τον δήμαρχο του Ν751, που κατά τα λοιπά είναι και πετυχημένος εκεί, αλλά και αξιόλογος άνθρωπος, να εμπνεύσει τους τσακισμένους ανθρώπους της Τούμπας, του Ντεπώ και της Ξηροκρήνης. Αν έχεις σωστή προσέγγιση και, κυρίως, αν θέλεις να κερδίσεις τον δήμο...».