Skip to main content

Δήλωση Τσοχατζόπουλου για δημοσιεύματα εφημερίδων

Για «συκοφαντική επίθεση» και «νέα ύπουλη προσπάθεια στοχοποίησής» του κάνει λόγο ο πρώην υπουργός, σχετικά με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα εφημερίδων.
«Επιχειρούν να με εκθέσουν στην κοινή γνώμη, δημιουργώντας εντυπώσεις αθέμιτου πλουτισμού μου και επινοώντας σενάρια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας σχετικά με τον τρόπο διαβίωσης και ειδικότερα με τον τρόπο απόκτησης της κατοικίας εμού και της οικογένειάς μου», δήλωσε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος σχετικά με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των εφημερίδων Καθημερινή και Πρώτο Θέμα.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος προαναγγέλλει την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη, κάνει λόγο για «συκοφαντική επίθεση» και «νέα ύπουλη προσπάθεια στοχοποίησής» του», ενώ αναφέρει ότι απέκτησε την κατοικία με «πλήρως διαφανή τρόπο και σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες», που καμία σχέση δεν έχουν «με τα σημερινά πρωτοσέλιδα σενάρια των δύο εφημερίδων».

Παράλληλα, σημειώνει ότι ζει με την οικογένειά του στον δεύτερο όροφο του διατηρητέου ακινήτου, το οποίο, ύστερα από τέσσερα χρόνια διαμονής με ενοίκιο, «επιλέξαμε πρόσφατα με τη σύζυγό μου την αγορά του μέσω τραπεζικού δανεισμού και εγγραφής υποθήκης» και υπενθυμίζει ότι όλα τα στοιχεία και τα παραστατικά είναι «κατατεθειμένα με διαφάνεια στις αρμόδιες αρχές».