Skip to main content

Δήλωση Χατζηδάκη για τη χθεσινή επίθεση

Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με το μίσος και με τη βία, υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, σε δήλωση του σχετικά με το χθεσινό συμβάν και κάλεσε όλους να δώσουν τον καλύτερ
Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με το μίσος και με τη βία, υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, σε δήλωση του σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε χθες από διαδηλωτές κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας στην Αθήνα και κάλεσε όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη κρίση.

«Δεν αισθάνομαι κανένα μίσος για όσους μου επιτέθηκαν χθες. Ωστόσο, όλοι είναι ανάγκη να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με το μίσος και με τη βία. Αντίθετα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να ξεπεράσουμε αυτήν τη μεγάλη κρίση. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης και μετά από αυτήν. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον αστυνομικό που μου έχει διαθέσει η Πολιτεία και τους δύο πολίτες που τραυματίστηκαν, προσπαθώντας να με υπερασπιστούν», ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη στον οποίο εξέφρασε τη συμπαράστασή του.