Skip to main content

Δήμαρχος Καλαμαριάς: Από τους πρώτους δήμους στη Βόρεια Ελλάδα με ταχύτητες οπτικών ινών

«Είμαστε από τους πρώτους δήμους στη Βόρεια Ελλάδα που ολοκληρώσαμε το συγκεκριμένο έργο για τις οπτικές ίνες», λέει ο Γιάννης Δαρδαμανέλης

Τα οφέλη που προκύπτουν από την υλοποίηση του έργου τοποθέτησης οπτικών ινών συζητήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, με εκπροσώπους της κεντρικής διοίκησης του ομίλου ΟΤΕ, στο γραφείο του.

«Η τεχνολογία εξελίσσεται και οι απαιτήσεις μικρών και μεγάλων αυξάνονται. Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες των πολιτών που διαρκώς προκύπτουν, τόσο στα νοικοκυριά, όσο και στις επιχειρήσεις, προχωρήσαμε στη συνεργασία με τον Όμιλο ΟΤΕ και έτσι είμαστε από τους πρώτους Δήμος στη Βόρεια Ελλάδα που ολοκληρώσαμε το συγκεκριμένο έργο», δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς.

«Οι ταχύτητες στο ίντερνετ περνάνε πια σε άλλο επίπεδο (100Mbps & 200Mbps και με δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης σε 1Gbps), επιτρέποντας σε 50.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις του Δήμου Καλαμαριάς,  να συνδέονται χωρίς απώλειες, καλύπτοντας σύγχρονες ανάγκες για επικοινωνία, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα, ενώ παράλληλα δίνεται σημαντική ώθηση στην τοπική επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητα», τόνισε ο ίδιος.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου και στελέχη του Ομίλου ΟΤΕ.