Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021
x

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΧΗΤΑΣ (VID)

Η Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, υπογράμμισε ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Λύση

Στη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία στο Μάτι, στην επερχόμενη κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου, αλλά και στις «απαιτούμενες ενέργειες, που πρέπει να κάνουμε ως χώρα, για την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου», αναφέρθηκε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Χήτας, μιλώντας στο Kontra Channel.

Αναφορικά με την εθνική τραγωδία το περασμένο καλοκαίρι στο Μάτι ο Κώστας Χήτας μεταξύ άλλων επισήμανε: «Η Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την ενεργή συμμετοχή των πολιτών. Η δημιουργία Εθνοφυλακής με επικεφαλής πολίτες, που θα έχουν μια στοιχειώδη εκπαίδευση και θα μπορούν ο καθένας στην περιοχή του να παρέμβει καθοδηγώντας τους συμπολίτες του στην δύσκολη στιγμή, μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια και να σώσει ζωές. Κανείς δεν θέλει να ζήσουμε ακόμα μια Εθνική τραγωδία όπως αυτή στο Μάτι, όμως αυτές τις καταστάσεις πρέπει να τις προλαβαίνουμε και να είμαστε προετοιμασμένοι. Οι πολίτες πρέπει να είναι ενεργοί και ετοιμοπόλεμοι!»

Σχετικά με την επερχόμενη κατάργηση του ασύλου ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της «Ελληνικής Λύσης» υπογράμμισε: «Θέλουμε τα Πανεπιστήμιά μας καθαρά. Θέλουμε τα παιδιά μας να μπορούν να σπουδάζουν με ασφάλεια. Δεν χωράνε ναρκωτικά, μολότοφ, λαθρέμποροι και μπαχαλάκηδες στα πανεπιστήμιά μας. Το άσυλο πρέπει να καταργηθεί και οι ποινές να αυστηροποιηθούν!».

Τέλος ο Κώστας Χήτας στάθηκε και στις θέσεις της «Ελληνικής Λύσης» αναφορικά με την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου. «Ο Κυριάκος Βελόπουλος εδώ και δεκαετίες μιλούσε για τον ορυκτό πλούτο της χώρας και δέχονταν τον χλευασμό του πολιτικού κόσμου... Σήμερα έχουμε πέσει ολοι πάνω στον ορυκτό μας πλούτο... Στην πολιτική δικαιώνεσαι για αυτά που λες και ως Ελληνική Λύση έχουμε ξεκάθαρες θέσεις για το πως πρέπει ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ να εκμεταλλευθούμε αυτά που μας ανήκουν», κατέληξε.

Δείτε την παρέμβαση του Κ. Χήτα:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ