Skip to main content

Δημιουργείται δημοτικό συμβούλιο για νέους στη Θέρμη

Το Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης απευθύνεται σε νέους και νέες 15-30 ετών και έχει ως κύριο σκοπό του την ενεργοποίηση των νέων στον τόπο τους.

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποιείται το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θέρμης για τη δημιουργία δημοτικού συμβουλίου νέων, αλλά και μητρώου εθελοντών.

Στη συνάντηση που θα γίνει στις 18.30 ο δήμος Θέρμης θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους και τις νέες να εκφράσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους για όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν τη γενιά τους, την κοινωνία, αλλά κυρίως τις συνθήκες και τις ευκαιρίες που βιώνουν μέσα στην πόλη που ζουν.

Το Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης απευθύνεται σε νέους και νέες 15-30 ετών και έχει ως κύριο σκοπό του την εξοικείωση των νέων με τις αρχές και αξίες της δημοκρατίας και την ενεργοποίησή τους ως πολίτες στον τόπο που ζουν. Αποτελεί έναν κοινό τόπο συνάντησης,  ανταλλαγής απόψεων και παρεμβάσεων, ενώ δίνει την ευκαιρία στους νέουςνα αναπτύξουν θεμελιώδεις αξίες όπως η αλληλεγγύη,η ανεκτικότητα και ο εθελοντισμός.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο:
Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Εθελοντισμού
Τηλέφωνο : 2313-300764-66
e-mail : paideia@thermi.gov.gr