Skip to main content

Σωκράτης Δημητριάδης: Ενωμένοι οι «Εντάξει», παραστράτημα από Κυριζίδη

Το πρόβλημα με τις βλέψεις του Μάκη Κυριζίδη ήταν γνωστό για πολύ καιρό και όλοι μας το περιμέναμε, σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος

Τις τελευταίες εξελίξεις στην παράταξη των Εντάξει σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος, Σωκράτης Δημητριάδης, μέσω ανάρτησης του στο facebook.

Μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Στ. Καλαφάτη ότι δεν θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και ενόψει της συνέντευξης Τύπου που θα δώσει ο κ. Κυριζίδης, στην οποία αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ο κ. Δημητριάδης υπογράμμισε ότι οι Εντάξει παραμένουν ενωμένοι και έκανε λόγο για παραστράτημα του κ. Κυριζίδη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Επειδή θα γραφτούν πολλά και θα ακουστούν πολλά περισσότερα, εγώ θα σας πω, πως ΟΛΑ αυτά είμαι παραμύθια της Χαλιμάς. Το πρόβλημα με τις βλέψεις του Μάκη Κυριζιδη ήταν γνωστό για πολύ καιρό και όλοι μας το περιμέναμε. Το άσχημο είναι ότι σε συνάντηση των ΕΝΤΑΞΕΙ, πριν από ενάμισι μήνα, τις αρνήθηκε ενώ μια εβδομάδα μετά συζητούσαν κυκλοι, ότι έκανε φωτογράφιση στα Λαδάδικα για τον παραπάνω λόγο. Εγω σας δηλώνω ότι η ομάδα είναι ενωμενη όσο ποτέ και επειδή ο Δήμαρχος θα προσπαθήσει να χρησιμοποιησει, το κατ'εμε παραστράτημα του συναδέλφου μου, εμείς θα του απαντήσουμε κατάλληλα και επί της ουσίας, δηλαδή για την Δημαρχία του. Αν ο Μάκης Κυριζιδης δε, προχωρήσει σε ανακοίνωση υποψηφιότητάς του, του εύχομαι καλή επιτυχία, από αντίθετα στρατόπεδα μεν, αλλά ευχομαι με κοινο στόχο την ήττα του Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος μέχρι σήμερα δεν προσέφερε τίποτα άλλο εκτός από προβλήματα στην πόλη μας.»