Skip to main content

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής παραμυθιού στο Public Θεσσαλονίκης

Ο συγγραφέας Άρης Δημοκίδης περιμένει τους μικρούς του φίλους στις 22 Απριλίου στο Public Τσιμισκή για να τους μυήσει στην τέχνη.

Στα workshops συγγραφής παραμυθιού που θα γίνουν με γνωστούς παραμυθάδες σε όλη την Ελλάδα προσκαλούν όλα τα παιδιά τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ο συγγραφέας Άρης Δημοκίδης περιμένει τους μικρούς του φίλους στις 22 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο Public Τσιμισκή. Εκεί με αφορμή το βιβλίο του «Δεν θέλω να μάθω να διαβάζω» θα μυήσει τα παιδιά στην τέχνη της συγγραφής παραμυθιού.

"Ο Νίκος είναι σίγουρος ότι δεν του χρειάζονται τα γράμματα, και ορκίζεται ποτέ να μη μάθει να διαβάζει. Δεν ξέρει τι χάνει όμως! Ευτυχώς που ένα βράδυ ζει μια φανταστική, ονειρεμένη περιπέτεια που θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Και τότε θα καταλάβει ότι χάρη στο διάβασμα κάθε παιδί μπορεί να γίνει σούπερ ήρωας", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Με θέμα:  “Πως να φτιάξεις ένα παραμύθι με ήρωες την οικογένεια σου” τα παιδιά θα δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες με την καθοδήγηση του συγγραφέα.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής εδώ.

Ακόμη τα Public οργανώνουν τον μεγάλο διαγωνισμό, «Μικροί Παραμυθάδες». Οι γονείς μπορούν να επισκεφθούν την εφαρμογή εδώ, και να εισάγουν το παιδικό παραμύθι που δημιούργησε ο μικρός τους παραμυθάς και να του έχουν την ευκαιρία να είναι αυτοί οι νικητές.