Skip to main content

Δημόπουλος: Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φέρει ούτε ισοπαλία φέτος

«Έπαιξαν καλή μπάλα ως τώρα τα παιδιά του Παναθηναϊκού, όμως, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και η Τούμπα είναι Τούμπα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Φονιάς».

Για την αποψινή αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός αλλά και για το αν οι παίκτες του «Δικεφάλου» μπορεί να έχουν επηρεαστεί από την ήττα εναντίον της Βίντι μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Χρήστος Δημόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Φονιάς»:

Για το παιχνίδι της Τούμπας: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το κερδίσει το παιχνίδι. Με τους παίκτες που έχει δεν πρέπει να φέρει ούτε ισοπαλία φέτος. Έχει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία. Ανεξάρτητα του τι λέει ο καθένας, ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο ρόστερ και πιστεύω ότι θα κερδίσει. Μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί και εύκολο το ματς. Είναι πιθανό να μπουν και πολλά γκολ. Ακόμη ντέρμπι δεν έπαιξε ο Παναθηναϊκός. Έπαιξαν καλή μπάλα ως τώρα τα παιδιά του Παναθηναϊκού, όμως, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και η Τούμπα είναι Τούμπα».

Για το αν μπορεί η ήττα από τη Βίντι να επηρεάσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει ρόλο. Δεν θα επηρεάσει. Έτσι κι αλλιώς το ματς είναι ή ταν ή επί τας. Κερδίζει ο ΠΑΟΚ και φεύγει πολλούς βαθμούς μπροστά».