Skip to main content

Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης: Θέατρο σκιών σε πλατείες για έξι παραστάσεις

Στο δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης θα επιστρέψει το θέατρο σκιών για έξι παραστάσεις για το μήνα του Ιουνίου - Που θα γίνουν και πότε

Θέατρο σκιών επιστέφει ένα ακόμα καλοκαίρι από το δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν έξι παραστάσεις, οι οποίες είναι περιορισμένες σε σύγκριση με προηγούμενα καλοκαίρια λόγω του κορωνοϊού.

Στην επίσημη ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται ότι «από τις 14 έως τις 24 Ιουνίου, ο Καραγκιόζης, ο Χατζηαβάτης, ο μπαρμπά Γιώργος και οι άλλοι αγαπημένοι ήρωες των παιδικών μας χρόνων ξαναζωντανεύουν στο πανί σε νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες».

Η πρώτη παράσταση «Ο γάμος του Μπάρμπα Γιώργο» θα γίνει τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ώρα 21.00, στην πλατεία Γιάννη Ρίτσου.

Η δεύτερη παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το γλέντρι του Σαράϊ» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Ιουνίου, ώρα 21.00, στην πλατεία Μακεδονομάχων.

Η τρίτη παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το μαγικό μπουκάλι» θα λάβει χώρα την Πέμπτη 17 Ιουνίου, ώρα 21.00, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Η τέταρτη παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το γλέντρι του Σαράϊ» θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου, ώρα 21.00, στην περιοχή Βοσπόρου.

Η πέμπτη παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το μαγικό μπουκάλι» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιουνίου, ώρα 21.00, στην πλατεία Τσομπάνογλου

Η έκτη και τελευταία παράσταση «Ο γάμος του Μπάρμπα Γιώργου» θα λάβει χώρα την Πέμπτη 24 Ιουνίου, ώρα 21.00, στο πρώην στρατόπεδο Μέγας Αλέξανδρος.